Rosie Walsh “Ilma ainsagi sõnata”

Raamat räägib noorest naisest, Sarah´st, kes kohtub oma unelmate mehe, Eddiega. Nad veedavad koos seitse imelist päeva, siis aga sõidab Eddie ammuplaanitud puhkusele ning lubab Sarah´le peatselt helistada. Seda ta paraku ei tee ja Sarah on teadmatusest hullumas. Ta ei mõista, miks mees teda väldib, kui ometi näisid tema tunded nii ehtsad? Kas ta tõesti oli ikkagi kõigest valesti aru saanud – või on kusagil mingi muu põhjus?

Tegemist on põneva ja kaasahaarava romaaniga, kogu aeg on tahtmine teada saada, kuidas edasi ja eelkõige – mis siis ometi juhtus? Romaanis on mitmeid huvitavaid pöördeid, mida poleks osanud ette näha.

Rosie Walsh on inglise autor, kes varasemalt ilmutanud kirjaniku nime Lucy Robinson alt neli raamatut. “Ilma ainsagi sõnata” on tõlgitud 35 keelde ning ilmunud erinevate pealkirjade all. Näiteks Inglismaal on raamatu originaalpealkirjaks “The Man Who Didn´t Call” (“Mees, kes ei helistanud”) ja USA-s sai selle pealkirjaks “Ghosted”. Ghosted on väljend, mida kasutatakse inimese puhul, kes äkitselt lõpetab suhtlemise sellega, kellega seni kohtamas oli käinud – lootuses, et teine ta ise rahule jätab.

***

Ilmunud: Helios, 2018

Tõlkinud: Triin Peek

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Ketlin Rauk
Pääsküla raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.