Helene Moss “Cougar”

Helene Moss on eesti autori pseudonüüm ning tema kirjutatud „Cougari“ triloogia on raamatukogus äärmiselt populaarne, seda küsitakse ja laenatakse palju ning pannakse end sageli ka lugemisjärjekorda.

Tegemist on erootilise romaaniga, mis räägib 43-aastasest nooruslikust ja kena välimusega naisest nimega Viktoria, tema elust ja suhetest ning nagu raamatu tutvustuses öeldakse: tema kujunemisloost noorte meeste seksuaalseks võrgutajaks ehk cougar’iks.

Raamat on tõesti huvitavalt ja kaasahaaravalt kirjutatud ning kogu aeg on tahtmine teada, mis Viktoriast edasi saab. Esimese osa algus on üsna õnnetu. Viktoria on hiljuti lahutanud pika abielu ning pärast seda leidnud toreda suhte endast 17 aastat noorema kolleegi Robertiga, kuid noormees petab teda ja seegi suhe leiab valusa ning ootamatu lõpu. See mõjub naisele nii rängalt, et ta teeb lausa enesetapukatse. Õnneks läheb see luhta ning Viktoria leiab tasapisi uued eesmärgid ja hakkab õppima, kuidas uuesti oma elust rõõmu tunda. Ta loob arvukalt suhteid erinevate endast oluliselt nooremate meestega ning püüab sealjuures jõuda selgusele, mis see õieti on, mis teda päriselt õnnelikuks võiks teha.

Tagakaanel seisab ka järgmine lause: “Rohkete intiimstseenidega vürtsitatud romaan ei ole soovitatav alla 18-aastastele ega konservatiivsete seksuaaleluliste vaadetega lugejatele.” Selle tõdemusega võib küll väga nõusse jääda! Kes aga otsib ladusat ja tempokat meelelahutust ja intiimstseenid ei häiri, sellele võib raamat kindlasti meeldida.

***

Ilmunud: Sõna Varjud, 2018

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Ketlin Rauk

Pääsküla raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga