Mireille Guiliano “Naised, töö ja elamise kunst: ärimaailma „Mõistus ja tunded“ “

Kergelt humoorikas võtmes kirjutatud raamat menukite „Prantslannad ei lähe paksuks“ ja „Prantslannade neli aastaaega“ autorilt. Väga ladusalt kirjutatud ja ka tõlgitud teos, mis õpetab praegustele ja tulevastele ärinaistele, kuidas selles keerulises ja ambitsioonikas (meeste)maailmas hakkama saada ja ellu jääda. Autor on järjest välja toonud kõik vajalikud sammud ja õpetused, alustades üldisest etiketist ja tööintervjuude läbiviimisest kuni külaliste kodus võõrustamise menüüde ja retseptideni.

Mireille Guiliano kasvas üles Prantsusmaa provintsis, Pariisis Sorbonne’i ülikoolis käies õppis ta prantsuse ja inglise kirjandust ja tõlkimist, siis suundus Bostonisse vahetusõpilaseks, kohtus oma tulevase abikaasaga ning jäigi Ameerikasse elama. Mireille töötas palju aastaid Clicquot Inc. (LVMH) peadirektori ja tegevjuhina ning tõusis sellel alal luksuskaupade tööstuse tippu. Tema juhtimise all tõusis šampanja Veuve Clicquot imidž ja turuosa Ameerikas peaaegu 25%. Ta on esinenud paljudes raadio- ja telesaadetes (Oprah Show, The Today Show jne) nii USA-s kui ka mujal, temast ja tema raamatutest on kirjutatud paljudes tunnustatud ajalehtedes (The New York Times, USA Today, Time, Newsweek, People, Business Week, More, Travel & Leisure, Food & Wine jne). Autor armastab kirglikult veini ja toitu ning oma kõikides raamatutes soovitab ta tarbida leiba, šampust, šokolaadi ja romantikat kui balansseeritud toitumise ja elustiili osasid, kuid kõike loomulikult mõõdukas koguses.

Tõeline ärimaailma „Mõistus ja tunded“ – südamlik, sisukas ja õpetlik.
Triin Soom
Tallinna Keskraamatukogu vabatahtlik

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga