Danny Wallace “Charlotte Street”

streetÜks mees ja üks naine, üks silmapilk, mis võib muuta kogu elu.“

„Charlotte Street“ on vaimukas, kaasahaarav ja eluline lugu kahe võõra inimese juhuslikust kohtumisest ja kõigest sellele järgnevast, mis selle parajalt paksu raamatu lugemise jooksul aeglaselt lahti rullub. Mõnusalt ja ladusalt kirjutatud / tõlgitud ajaviiteromaan, mille lõpplahendus selgub tõesti alles raamatu viimasel lehel. Kuid ka peale raamatu lugemise lõppu paneb see mõtisklema elu, unistuste ja juhuste üle. Kas kõik siin elus on siiski ette määratud? Kas igaühe jaoks on kusagil keegi? Kas kõigil muinasjuttudel võib olla õnnelik lõpp? Kas juhuseid kasutades saab muuta tulevikku? Mitte see Jason Priestly leiab neile küsimustele raamatu tegevuse hargnemise jooksul vastused, mis muudavad tema elu.

Triin Soom
Tallinna Keskraamatukogu
vabatahtlik

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga