“Tänapäeva Kunksmoori koduapteek: loomulik ja looduslik kodune esmaabi”

tänapäeva-kunksmoori-koduapteekVäike esmaabi käsiraamat, mis annab nõu, kuidas lihtsamate ja enamasti käepäraste ja/või looduslike vahenditega pakkuda leevendust abivajajale, ka enne kiirabi saabumist. Ülesehituselt on raamatukest lihtne kasutada. Probleem ja kohe pakutav lahendus lihtsas keeles. Raamatu koostaja on juurde lisanud mõtteid ja soovitusi nii Eesti, Euroopa kui Idamaade pärimusmeditsiinist. Näpunäited, kuidas ning kust ja milliseid ravimtaimi koguda, kuidas valmistada neist koduseid ravivahendeid – salve, tinktuure, teesid ning tõmmiseid. Raamatus on ka loend homöopaatiliste ainete nimetustest ja lühenditest. Lisaks ka elupäästva esmaabi peamised tõed. Selline väike, kompaktne ja ilus raamatuke võiks olla iga kodu raamaturiiulil.

***
Ilmunud: Pilgrim, 2014

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Maimu Johannson
Paepealse raamatukogu
raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.