Susannah Cahalan “Põlev aju: ma olin kuu aega hull”

Raamat on kirjutatud Susannah Cahalan´i  poolt, kes on läbi selle raamatu koostamise proovinud kokku panna tervikpilti oma elu kõige raskemast ajast. Ta on intervjueerinud ja vaadanud läbi salvestusi oma käitumisest haiglas ning koostanud selle raamatu ühelt poolt selleks, et saada täpselt aru , mida ta tegi ja mis toimus tema haiguse ajal, kui ka selleks, et juhtida maailmas tähelepanu sellele haruldasele haigusele, mis teda tabas ning mis oleks äärepealt temalt elu võtnud.

Raamatus saame teada, kuivõrd oluline on lähedaste inimeste usk sinusse ja kuidas üks kõige lihtsam test, hoolimata arvukatest keerukatest meditsiinilistest analüüsidest, võib anda tagasi sulle su elulootuse ning päästa hullumajas suremisest. Raske teema paneb kindlasti kaasa elama ja mõtisklema selle üle kui paljud on jäänud ajaloo jooksul ilma õige diagnoosita …

Põnev lugemine eriti neile, kellele meeldib teleekraanil jooksnud sari dr House.

***
Ilmunud: Ersen, 2017
Tõlkinud Marja Liidja

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER.

Vaata ka ingliskeelseid intervjuusid:

Helen Reiser-Liim
Kalamaja raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga