Kelly Rimmer “Ema pihtimus”

Olivia on vaimselt täiesti hävinud, suutmata kodust lahkudagi. Kuidas killud kokku korjata ja eluga edasi minna peale sellist kaotust?

Tema ja David olid pealtnäha täiuslik paar. Justnimelt pealtnäha, sest miski oli selles suhtes väga valesti. Nii Olivia kui mehe ema Ivy peitsid Davidi´ga seotud saladusi, mis aga pani kogu perekonna ohtu.

Ja nüüd on David surnud ning Olivia peaks tundma ennast vabana,kuid kas selline lõpp andis ikka vabaduse? Mis oleks juhtunud siis kui Olivia oleks suutnud suhtest lahkuda enne seda traagilist lõppu? Miks keegi lähedastest varem ei sekkunud? Miks kõik Oliviat hulluks peavad?

Kõikidele nendele küsimustele leiate vastused raamatust, kus on kirjas lugu sellest, mis võib toimuda pealtnäha idüllilise abielupaari  kodus, suletud uste taga ning kuidas on võimalik oma jäägitu lapse ülistamise ja kaitsmisega ta nii ära rikkuda, et… temast koletis kasvab.

***
Ilmunud: Ersen, 2017
Tõlkinud Tiina Kanarbik

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Helen Reiser-Liim
Kalamaja raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga