Veronika Kivisilla “Kuni armastus peale tuleb”

Veronika Kivisilla on hetke märkaja. Kõigi inimeste elus on iga päev seiku, millest hea sule ja piisava huumorisoonega saaks pealtnäha tavalisest ilus ja kergelt maagiline. Korvitäis kilde, millest on kokku pandud see raamat, annavad tõeliselt kauni ja heast energiast kantud teose.

Tillukesed tekstid on algselt olnud veebipäeviku sissekanded. Ühe kaupa on nad armsakesed, kuid koos ja ja järjest lugedes on nad tõeliselt lummavad. Autor ise nimetab lugusid argipäeva pühitsuseks. Ja seda see on. Suudaks vaid ise ka omi argipäevi nii pühitseda.

Veronika Kivisilla on varem avaldanud luulekogud “Kallis kalender” (2011), “Veronica officinalis” (2012) ja “Cantus Firmus” (2015). “Kuni armastus peale tuleb” on Veronika Kivisilla esimene proosakogumik.

***
Ilmunud: Hunt, 2018

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Svea Nuoranen
Väike-Õismäe raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga