Peep Vain „Kõige tähtsam küsimus“

Peep Vain on koolitaja, kes kirjutab inimeste unistustest ja valikutest.

Elus püüdleme oma unistuste  poole või täidame teiste omi.  Tõeliselt elusana tunneme end, kui liigume oma unistuste suunas ja samas on ju kena, kui oleme vajalikud ka teiste  inimeste jaoks ja suudame  ka  nende unistusi täita. Unistuste  teoks saamine sõltub meie  valikutest. Väga armas viis  leida  vastuseid küsimustele – mis on oluline.

Raamat on igati huvitav,  sisurikas ning õpetlik. Autor annab koolitajana oskuslikult edasi oma tarkusi ja kogemusi. Järjest parem endast arusaamine ja oma tõe otsimine  aitavad teadlikult edasi liikuda. Arusaamine, mida ise tegelikult tahame ja  sellest, kuidas seda saavutada ning sellest rõõmu tunda.

Rahulolu ja tasakaal on oluline, kuhu me oma tööde ja tegemistega püüdleme. On oluline, et oleksime ümbritsetud sõprade ja pereliikmetega,  kes loovad turvatunde ning kes annavad samuti vastuseid kõige olulisemale küsimusele. Keskendudes oma tegemistele, leiame lootusrikkaid võimalusi ja lahendusi, kogedes rahulolu ja rõõmu.

***

Ilmunud: Eesti Päevaleht, 2008; Hea Lugu, 2011; Vain SMD Konsultatsioonid, 2013

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER :

Eesti Päevaleht, 2008

Hea Lugu, 2011

Vain SMD Konsultatsioonid, 2013

Vain ja Partnerid, 2009 (audioraamat)

Viivi Pinge
Tallinna Keskraamatukogu vabatahtlik

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.