Heli Künnapas “Kes kardab välgutüdrukut?”

Heli Künnapase kirjutatud raamatud on mõnusasti lihtsalt ja kergelt loetavad, aga samas on nende sisu selline, et paneb alati ühe või teise asja peale järele mõtlema ka. Tema teosed suudavad hästi ka inspireerida ning julgustavad ikka oma soovide ja unistuste poole püüdlema. Nii on ka “Kes kardab välgutüdrukut?” puhul. Julgesti soovitaks seda neile, kes tahaks lugeda midagi romantilist, mis samas ei muutu liiga imalaks  – nagu kergemate armastusromaanide puhul mõnikord võib juhtuda.

Selles raamatus on peategelaseks noor naine Annely, kes pärast lahutust ja töö kaotamist kolib vanaema juurde Pärnu-Jaagupisse. Seal seisab ta silmitsi oma minevikuga ning peab oma elus nii mõndagi ümber hindama. Raamatus saame kaasa elada tema tunnetele ja mõtetele seoses varasemas elus kogetuga ning näeme, kuidas ja mille toel ta lõpuks oma elus uue lehekülje suudab pöörata.

Raamat on osa sarjast “Mõni õhtu romantikat” (paljud sarja raamatutest on olemas ka e-raamatukogus ELLU)ja terve see sari sobib suurepäraselt neile, kes otsivad lihtsamat positiivset ja/või romantilist lugemiselamust. Sarjas on ilmunud kokku kümme raamatut ja need kõik on eraldi loetavad.

***

Ilmunud: Heli Kirjastus, 2017

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Ketlin Rauk
Pääsküla raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga