“Mõnusad mõistulood”

Raamat koosneb väikestest lugudest, mis panevad meid mõtlema elus tähtsatest asjadest. Leiame sealt mõned lood, mis on sündinud päriselt ja kus inimesed pole kaotanud lootust ka siis, kui keegi neisse enam ei usu. Ehk on mõni lugu juba ka varasemast tuttav. Palju on selliseid lugusid, mille lõpp on väga üllatav ja positiivne ning mida ei oskagi ette arvata. Praegusel raskel ajal annab nende lugude lugemine meile kindlasti palju positiivset energiat ja lootust tuleviku suhtes. Raamatus leidub ka mitmeid häid mõtteteri eluga toimetulekuks. Igal juhul annab raamat meile ühe tõeliselt mõnusa lugemiselamuse, nagu on lubatud pealkirjaski.

***

Ilmunud: Rahva Raamat, 2020

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Eve Kaasik

Kännukuke raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga