Cara Hunter “Nad ei leia sind iial”

Tegemist on inspektor Adam Fawley juhtumite esimese osaga. Kaduma läheb 8-aastane Daisy Mason ning tema perekond tundub väga kahtlane, igaühel näib olevat midagi varjata. Asja uurima hakanud Fawley on segaduses, sest mitte kusagilt pole kinni hakata. Tüdruk oleks otsekui õhku haihtunud. Mida enam ta loosse süveneb, seda enam hakkab ta kahtlustama, et lapse enda pereliikmed võivad asjaga kuidagi seotud olla.

Raamat on väga põnev, tempokas ja edeneb kiiresti. Lugedes tundub kogu aeg, et nüüd on küll süüdlane selge. Ometi ilmneb, et asjad on hoopis teistmoodi. Viimastel lehekülgedel näib, et nüüd on asi lahendatud… ja ometi pöörab kõige viimane lühike peatükk omakorda veel kõik pea peale. Lõpp on üllatav, kuid igati loogiline. Põnevike austajatele soovitaks kindlasti seda raamatut lugeda.

Cara Hunter on inglise kirjanik, kes ongi enim tuntust kogunud just inspektor Adam Fawley sarjaga. Sarjas on ilmunud veel “Pimeduse kütkes” (eesti keeles 2019), “Väljapääsu ei ole” (eesti keeles 2020) ja “Ohjeldamatu raev” (eesti keeles 2021).

***

Ilmunud: Rahva Raamat, 2019

Tõlkinud: Bibi Raid

Leia e-kataloogist ESTER

Ketlin Rauk

Pääsküla raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.