Doreen Virtue ja Melissa Virtue “Inglite saadetud tähenduslikud unenäod”

inglite saadetudIlmunud: Pilgrim, 2015

Kas te olete kunagi mõelnud, miks te teatud unenägusid näete? Kust need pärinevad? Kas olete kunagi kogenud, et teie unenägu oli justkui ennustus, mis hoiatas teid eesoleva sündmuse eest? Autorid juhatavad raamatu sisse järgnevate sõnadega:

Unenäod on väravad, mis viivad meid mõnda teise maailma, teise aega ja teisele olemistasandile. Nendes pühades avarustes saame sõnumeid Allikalt. […] Unenägude parema mõistmisega saame Allikalt juhatust, kuidas jõuda oma kõrgeima hüve ja potentsiaalini.“

Raamatu autorid väidavad ka, et Allika sõnumeid toimetavad meile kohale unenäoteejuhid ja vahel ka inglid, kes on meil kõigil sünnist saadik olemas. Teejuhid toovad meile unes informatsiooni, mis on oluline me heaolu seisukohast. Inglite nägemine unenäos peaks aga andma meile innustust ja julgustust. Igal peainglil on autorite väitel ka oma unenäo-ülesanne, mida raamatus lähemalt kirjeldatakse.

Raamat on jagatud kahte osasse. Esimene osa tutvustab unenägude põhialuseid ja ning jagab näpunäiteid, kuidas peaks unenägudeks ettevalmistuma, et need meile ka meelde jääksid. Samuti räägitakse unenägude loomise tehnikatest. Unenägusid on võimalik lausa ümber kujundada une nägemise ajal. Selleks on vaja olla teadlik, et me näeme und.

Raamatu teine osa on pühendatud unenägude tõlgendamisele. Kirjeldatakse põgusalt põhilisi unenäosümboleid ning selgitatakse, kuidas toimivad probleeme lahendavad unenäod. Veel mõtestatakse lahti ennustusunenäod, lahkunud lähedaste külaskäigud unenägudes, õudusunenäod, lendamis- ja kukkumisunenäod ning inglite sõnumid unenägudes.

„Unenäod on väravad sinu maailma ja selle elu vahel, mida tahad elada. Nad on vahendid, mis aitavad sul tundma õppida oma sisemist mina, ilmutada oma soove ja kõike elus paremaks muuta.“

Selle, kas unenäoinglitesse ja tähenduslikesse unenägudesse uskuda, jätan ma lugeja otsustada. Julgen loota, et midagi huvitavat ja võib-olla ka „ahhaa“ momendi leiavad siit raamatust siiski kõik.

Põnevat lugemist!

***
Ilmunud: Pegasus, 2015

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Kristiin Meos
Eestikeelse kirjanduse osakond
raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.