Steve Harvey “Käitu nagu daam, mõtle nagu mees”

Raamat “Käitu nagu daam, mõtle nagu mees” kirjutab sellest, mida mehed tegelikult arvavad armastusest, suhetest, intiimsusest ja enese sidumisest. Raamat on suunatud pigem naissoost lugejaskonnale, et nad mõistaksid, kuidas ja miks mehed mingites olukordades käituvad ja mõtlevad.

Lugemine on üsnagi humoorikas ning alati sealjuures tõene, väidab autor, sest kui taipad ära selle, kui lihtsalt mehed tegelikult mõtlevad ja selle, kui keeruliseks naised enda elu pidevalt ise elavad, siis võid olla kindel, et sellest raamatust on sulle tulevikus meestega suhtlemisel ka kasu.

Raamat jaotub kolmeks suuremaks teemaks: 1) meeste arusaam; 2) miks mehed teevad seda, mida nad teevad ja 3) mänguõpetus: kuidas tulla võitjaks.
Pealkirju lugedes võib teha lihtsa järelduse, et see raamat on ideaalne nendele naistele, kes tahavad endale toimivat suhet mehega, ilma et puuduks naiselik kavalus ja teadvus meeste maailmast.

Lugeda saab rohkelt erinevaid näiteid ja situatsioone, millega saaks lugeja end samastada. Toon välja näiteks ühe lõigu sellest, kuidas meestele meeldib, kui neile reeglid kehtestatakse:

Mehed on väga lihtsad ja loogilised inimesed; kui te ütlete meile, mis teile meeldib ja mis mitte, siis teeme kõik, et õigustada teie ootusi, eriti siis, kui oleme huvitatud suhete sepistamisest teiega … Oleme seetõttu õnnelikud, kui esitate meile oma soovid. Ja me vajame seda otsekohe, et saaksime otsustada, kas oleme niisuguseks väljakutseks valmis …

Hea lihtne lugemine, millele lisaks kohesed teadmised.

***
Ilmunud: Sinisukk, 2012
Tõlkinud Matti Piirimaa

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Triin Toomsalu
praktikant

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga