Dorothea Benton Frank “Viimane esimene naine”

Sündmused arenevad selles humoorikas ja hoogsa ning kerge stiiliga raamatus läbi kahe peamise tegelase – Leslie ja Wesley – silmade nähtuna. See raamat on naise eneseotsingu ja -leidmise teekond. Viimane esimene naine, kes on veel koos oma mehega, kuid pettunud lastes  ja solvunud abikaasa käitumise peale.  Mehe lähimad sõbrad on kas lesestunud ja/või oma naise välja vahetanud noorte Barbie-pruutide vastu, kellest on vaid häda ja pettumust. Elu on  pakkunud Lesliele mitmeid tagasilööke, kuid nüüd on ta otsustanud teha kannapöörde ja jätta mineviku seljataha, pöörduda tagasi oma kodulinna ning alustada oma elus täiesti uut lehekülge. Lõpuks julgeb Leslie kuulata vaid oma sisemist häält ja teha, mida ise õigeks peab ning  mis rahuldust pakub. Venna uhkes ja ajaloolises häärberis ja tolle toel ja tagantõhutamisel  lõpuks avastab naine elu, millest on alati unistanud.

Igati mõnus ja vaimukalt kirjapandud lugemisvara täis seiklusi, kiusatusi, mälestusi, naeru. Hea tuju on lugemise lõpetanult garanteeritud.

***
Ilmunud: Ersen, 2018
Tõlkinud Piret Lemetti

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Maimu Johannson
Paepealse raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.