Roland Takko “12 asja, mida koolis ei õpetatud, aga mida kõik peaksid teadma”

Selles raamatus on tõstatatud huvitavalt arutelu, milleks on kooliharidus ja sealt õpitu kohandamine tavaellu. Kirjanik hoiab heas tasakaalus parimad mõtted ja kogemused. Viimased 10 aastat on  ta pühendunult tegelenud  enesearenguga ja teinud suuri muudatusi igas eluvaldkonnas.

Roland  Takko  on  kogunud  raamatusse  elutarkusi.  Raamatu muudab väärtuslikuks  just  autori enda tee ja  kogemused,  mida  ta jagab lugejatele. Selle  raamatu lugemine tekitab  soovi lugejas  tahet oma elukvaliteeti uuele tasemele viia. Selleks on raamatus toodud tegevused ja oskused – 12 asja mida on vajalik eduks igas valdkonnas.

Mõned nõuanded raamatust.

Kutsumus ja kirg –   leida oma tõeline anne

Eesmärgid –   kuidas jõuda oma eesmärgini

Suhted –   kuidas luua suhteid

Motivatsioon –   säilitada ind ja tegutsemistahe

Produktiivsus –  jõuda vähema ajaga rohkem

Spirituaalsus –  kuidas saavutada sisemine rahulolu

***

Ilmunud: Edu Akadeemia, 2018

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Loe e-raamatukogust ELLU

Viivi Pinge
Tallinna Keskraamatukogu vabatahtlik

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.