Kerli Nõu “Mina ja maailm: valitud lugusid 102 riigist”

Reisimine ja erinevate riikide avastamine on paljude unistus. Iga- aastaseid puhkuseplaane tehes püüab nii mõnigi meist sinna kasvõi ühe reisi mahutada. Mõnikord see õnnestub, mõnikord mitte. Raamatu “Mina ja maailm: valitud lugusid 102 riigist” autoril Kerli Nõul on see õnnestunud 102 korral. See number on aukartust äratav, eriti arvestades, et kokku on maailmas 193 riiki.

Tänu sellele raamatule saame ka meie rännata seitsmel kontinendil ja osa põnevatest seiklustest erinevatel maadel, alates Austraalia linnarandade maagiast, kinnisest Põhja- Korea riigist ja lõpetades Antarktika puutumatu tsivilisatsiooni kogemisega. Need näited on kõigest imeväike osa sellest paeluvast seiklusest. Soovitan kõigil rännuhuvilistel või reisisõpradel see raamat avada ja seiklus võib alata!

***

Ilmunud: Nõu Konsultatioonid, 2017

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Loe e-raamatukogust ELLU

Karin Pere
Sääse raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga