Helen Pollard „Väike Prantsuse külalimaja“

“Väike Prantsuse külalismaja” algab rõõmsalt ja päikseliselt – Emmy Jamieson saabub koos kallima Nathaniga idüllilisse Prantsuse külalismajja. Ta unistab enda ja Nathani suhte turgutamisest kahenädalase puhkuse ajal, kuid kõik läheb hoopis teisiti. Nathan põgeneb majaomaniku Ruperti naisega. Emmy aga jääb õnnetule hätta sattunud Rupertile appi ning veedab endalegi ootamatult elu parima puhkuse.

Tegemist on kerge ning mõnusa lugemisega. Sobib nii meie sügise pimedatesse õhtutesse või suvistesse puhkustesse, mil sooviks enda tuju tõsta ning nautida vaba hetke. Lugeja tunneb end olevat mõnusas Lõuna-Prantsusmaa külalismajas sarvesaiu nautimas.

Peategelasega on kerge samastuda ning tema tegemistele kaasa elada. Lisaks veel humoorikad sündmused ja situatsioonid. Ehkki tegemist on läbinisti ajaviiteromaaniga, pole see igavalt veniv ega liiga läägelt romantiline. Kõike on parasjagu ning positiivne lugemiselamus on garanteeritud.

***

Ilmunud: Pegasus 2018

Tõlkinud: Raili Puskar

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Maria-Kristiina Pert

Kännukuke raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga