Lisa Jewell “Ja siis oli ta läinud”

Käesolev raamat sobib ideaalselt neile, kes otsivad kiiret, põnevat kriminulli halli argipäeva sisustamiseks.

Viieteistkümneaastane, ideaalsest viieliikmelisest perest pärit kaunis Ellie Mack kaob ühel päeval jäljetult ja keegi ei tea kuhu. Kõigest mõne päeva pärast pidid algama eksamid ja lõpuks ometi algama kauaoodatud vabadus, kuid siis ta kadus. Koos temaga kadus peres ka hingerahu – vanemad lahutasid ja ka ülejäänud pere lapsed pagesid erisuunas.

Aastaid hiljem püüab tüdruku ema Laurel Mack oma eluga edasi minna ja ootamatult kohatud sarmikas mees Floyd tundub olevat tema jaoks päästja ja võimalus alustada taas kõik otsast. Alguses paistab kõik sujuvat hästi ja mehe tütredki võtavad Laureli omaks, kuid siis hakkavad ilmnema ootamatud asjaolud, ujuvad välja mehe minevikusaladused, kokkusattumused ja tuttavad inimesed. Floydi noorem tütar paistab naisele väga sarnane enda kadunud tütrega …

Mis siis tol saatuslikul päeval ikkagi Elliega juhtus? Kas ta põgenes, nagu arvab politsei, või juhtus midagi muud?

Põnev, kiire lugemine, juba raamatu keskel selguvad neiu kadumise asjaolud ja põhjused. Lugu jutustatakse oluliste tegelaste vaatevinklist. Raamat sobib põnevike austajatele.

***

Ilmunud: Eesti Raamat, 2020

Tõlkinud: Nele Mikk

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Diana Taukul
Pirita raamatukogu raamatukoguhoidja

1 thought on “Lisa Jewell “Ja siis oli ta läinud”

  1. Annab ikka välja mõelda. Ei taha lugeda nii haige fantaasiaga raamatuid. Aga ega lugemist alustades ei tea ju, kuidas edasi läheb. Ei soovita.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga