Telly Burkan „Et elu oleks lihtne: 12 sammu erakordse elu loomiseks: 5 jõuallikat ja 7 eluks vajalikku eeldust“

„Põhikoolis ja keskkoolis õpime reaal-ja humanitaaraineid. Kodus omandame suhtlusoskust. Ülikool õpetab meile, kuidas raha teenida. Aga miks siis pärast kogu selle tarkuse omandamist on nii paljud meist täiskasvanutena õnnetud?“

Aga siin ehk see probleem ongi. Me õpime palju erinevaid asju, saame targaks, aga – kuidas elu õnnelikult elada, ei õpeta keegi. On seadused, on reeglid ja teab mis veel, mis meid „piiravad“, aga õnn ja rahu tuleb meil endal leida. Siiamaani on kehtinud kirjutamata seadus – elu ise õpetab, targad teevad oma vigadest ise järeldused.

Selles raamatus on 12 nõuannet, millest esimest viite nimetab autor jõuallikateks ja ülejäänud seitset eluks vajalikeks eeldusteks. Et aga enda ja oma eluga paremini hakkama saada, tuleb kõige suuremad muutused teha iseendas. See raamat pole ajupesu, küll aga paneb mõtlema, kuidas negatiivsust endast eemale hoida. Rakendades põhimõtteid: ole lahke, siiras ja aus on sul võimalus leida tee rahu, õnne ja armastuseni. Ära ole karm iseenda vastu. Seni kuni elad, sa ka arened. Et elu oleks lihtne …

***

Ilmunud: Ajakirjade Kirjastus, 2016

Tõlkinud: Aet Karolin

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Rena Jaanhold
Tallinna Keskraamatukogu vabatahtlik

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga