Frank Martela “Imeline Elu: mõtteid tähendusrikka olemasoluni jõudmiseks”

Frank Martela eelnimetatud raamat on kokkuvõte filosoofilistest elu mõtte otsingutest läbi erinevate ajastute ja kultuuride. Raamat püüab leida ka mõtteid ja lahendusi, kuidas jõuda tähendusrikka eluni.  Pikemalt on arutletud tänapäeva inimese erinevaid teid õnne ja elumõtte otsingutele, mis sageli ei vii otsitud sihini, vaid lahendus võib olla hoopis lihtsam ja käepärasem kui me arvata oskame.

See raamat ei ole tavaline ajaviitekirjandus, kuid pakub meile teadmisi ja annab mõtlemisainet ning ehk oma mõtlemist veidi muutes suudame eluga rohkem rahul olla. Praegusel keerulisel ajal on oma mõtetes ja tunnetes tasakaalu leidmine kindlasti vajalik.

***

Ilmunud: Rahva Raamat, 2020

Tõlkinud: Lauri Liiders

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Eve Kaasik

Kännukuke raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.