Annie Ward „Valetajate klubi”

Siin loos on mitu peategelast. Natalie, kes töötab elitaarses Falconi Akadeemia erakoolis direktori assistendina. Brooke on ilus, rikas ja harjunud saama seda, mida tahab. Asha on kinnisvaramaakler ja pabistaja. Brooke’i ja Asha tütred õpivad mõlemad Falconi Akadeemia erakoolis. Nad võiksid olla sõbrad, aga Brooke’ile ei meeldi, et Asha tüdruk tahab sama kõrgkooli kohta, mida tema tütar. Asha kahtlustab, et tema mehel on Brooke’iga armulugu. Siin on veel seksikas erakooli jalgpallitreener Nick, kelle ümber tegelikult trall käib.

Natalie on Nicki armunud, Brooke tahaks temaga rohkem suhelda ning Asha sooviks, et mees aitaks ta tütre parimasse kooli.

Ühel päeval aga juhtub midagi ning kooli kutsutakse kiirabi ja politsei.

„Valetajate klubi” on põnev lugemine, mida ei saa käest panna. Palju ei saa raamatust jutustada, sest muidu pole huvitav lugeda. See on just sellist sorti põnevik, nagu mulle meeldib. Siin on saladusi ja intriige, möödarääkimist ja valesti aru saamist. Ausalt öeldes ei meeldinud mulle otseselt ükski neist tegelastest, aga nad olid huvitavad karakterid. Pealispinna all on nii mõndagi peidus ja igav nende seltsis ei hakanud. Kõik valetasid ja neil olid omad saladused, mis lõpuks tähendasid ühe jaoks katastroofi.

***

Ilmunud: Eesti Raamat, 2022

Tõlkinud: Ülle Jälle

Leia e-kataloogist ESTER

Triinu Rannaäär
Eestikeelse kirjanduse osakonna raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga