Taylor Jenkins Reid „Daisy Jones & The Six“

Tegemist on haarava romaaniga 1970ndate ühe legendaarse rokkbändi ja nende imekauni solisti peadpööritavast tõusust tippu ning saladustest, mis viisid bändi kurikuulsa lagunemiseni. Ikka ja jälle imetlen ma Taylor Jenkins Reidi suurepärast võimet kirjutada väljamõeldud lugu nii tõetruuks. Elasin Daisy, Billy ja The Sixi bändile kaasa, raamat edenes väga ladusalt ja ühtäkki oligi juba läbi.

Mulle meeldis teose juures peaaegu kõik, v.a tohutu narkootikumide tarvitamine. Teisalt oli sellel oma roll, milleta raamat oleks teistsugune. Bibi Raidi tõlge oli väga nauditav. Teos on tõeline hitt ja ma usun, et see jõuab paljude lugejateni!

Minu kindel soovitus kustumatuks lugemiselamuseks!

***

Ilmunud: Rahva Raamat, 2023

Tõlkinud: Bibi Raid

Leia e-kataloogist ESTER

Kristiine Kurgu

Tallinna Keskraamatukogu vabatahtlik

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga