„House of Gucci“ (DVD)

Rež. Ridley Scott

See on lugu ühest perekonnast. Rikkast Gucci perest pärit noormees Maurizio (Adam Driver) õpib parajasti advokaadiks, kui kohtab ühel peol Patriziat (Lady Gaga). Noored abielluvad ning loovad koos pere, hoolimata Maurizio isa vastuseisust.

Film kulgeb tasapisi ja noorte armunute elu muutub järjest glamuursemaks. Nad hakkavad moemaja asjades üha rohkem kaasa rääkima ning püüavad moemaja üle ainukontrolli saada. Sellega ei taha sugugi leppida Maurizio onu Aldo (Al Pacino) ja tema poeg Paolo (Jared Leto). Moemaja juhtimisega kaasnev pinge mõjub Maurizio ja Patrizia abielule paraku saatuslikult.

„House of Gucci” põhineb Sara Gay Fordeni raamatul „Gucci moemaja“. Film on vastuoluline, sest pole saanud Gucci perekonna heakskiitu. Linateos ei portreteeri perekonda kuigi täpselt ja seda peaks pigem vaatama kui meelelahutust. Just sellisest vaatenurgast ongi huvitav jälgida seda, kuidas üks paar kasvab lahku ja millised kohutavaid tagajärgi see endaga kaasa toob.

Kui Adam Driver mängib filmis oma tuntud headuses, siis Lady Gaga sobib tänu oma Itaalia juurtele ja temperamendile Patrizia rolli nagu valatult – ta oskab suurepäraselt kehastada draamat armastavat armukadedat naist.

***

Leia e-kataloogist ESTER

Triinu Rannaäär

Eestikeelse kirjanduse osakonna raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga