Freida McFadden „Ükshaaval“

Claire Matchett valmistub koos abikaasa ja kahe tuttava paariga veetma puhkust mugavas võõrastemajas. Tema suhted abikaasaga on halvad ning ta kavatseb mehe maha jätta. Suhe on tal hoopis Jackiga, abikaasa sõbraga, kes samuti reisile kaasa tuleb. Kahjuks ei jõua nad võõrastemajja aga kuidagi pärale, vaid eksivad õnnetul kombel metsa ära. Olukord muutub üha kummalisemaks ja ähvardavamaks ning näib, nagu keegi peaks neile jahti… aga kes ja miks?

Tegemist on tõeliselt põneva raamatuga, mis edeneb väga-väga kiiresti! Lugedes on kogu aeg pinge peal ja raamatut lihtsalt ei saa käest panna. Kohati on tunne, nagu vaataks mõnda eriti tempokat psühholoogilist põnevusfilmi. Raamat on täis ootamatuid olukordi ja juhtumisi ning ka lõpplahendus on etteaimamatu. Claire´i kaaslased jäävad sel kummalisel retkel esialgu raskesti mõistetavaks, kuid nende tegelik olemus hargneb loo edenedes üha põhjalikumalt lahti. Siiski on kõige kergem kaasa elada Claire´ile, arvestades, et teda ootavad koju tema kaks väikest last. Lugedes on kogu aeg pöidlad peos, kas ta ikka pääseb eluga?

USA autorilt Freida McFaddenilt on eesti keeles ilmunud ka teine samavõrra tempokas ja ootamatute pööretega põnevik „Koduabiline“ (2022).

***

Ilmunud: Krimiraamat, 2023

Tõlkija: Piret Lemetti

Leia e-kataloogist ESTER

Leia “koduabiline” e-kataloogist ESTER

Ketlin Rauk

Pääsküla raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga