Helen Pollard „Väike Prantsuse külalismaja. Suvi“

„Väike Prantsuse külalismaja. Suvi“ on sarja kolmas osa. Eelnevad on „Väike Prantsuse külalismaja“ ja „Väike Prantsuse külalismaja. Tagasitulek“.

Sarja kolmandas osas valmistub Emmy Jamieson oma pulmadeks. Emmy ema on selleks juba hoolega valmistunud, aga ta ei saa rahu, sest kõik detailid peavad viimseni paigal olema. Ema ajab aga oma ülekorraldamisega Emmy närviliseks ning tagajärjed võivad olla ootamatud.

Kõik tundub olevat nii ideaalne ja enamus raamatu sisust ongi rõõmsameelne ja rahulik kulgemine. Paraku enne pulmi saavad Emmy ja Alain teada ootamatu saladuse, mis võib nende pulmad ohtu seada. Emmyle on endiselt toeks Rupert ning tema sõbrad. Samuti saabuvad pulmadeks La Cour des Roses’i Emmy perekond ja parim sõber Inglismaalt. Kas pulmad saavad peetud, seda saate lugeda juba raamatust.

See on ideaalne lugemine inimesele, kes otsib meelelahutuseks midagi kerget, et ennast argipäevast välja puhata. See raamat aitab seda suurepäraselt teha, sest ta on kaasahaarav. Siin on piisavalt huumorit, helgust ja armastust ning romantikat. See on üdini armas raamat. Nii et, kes otsib midagi lugeda, et praegusest maailmast natuke eemale saada, siis see on ideaalne võimalus.

***

Ilmunud: Pegasus, 2019

Tõlkinud: Raili Puskar

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

Triinu Rannaäär
Eestikeelse kirjanduse osakonna raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga